Danspedagog till Kulturskolan Gävle

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!
Livsmiljö Gävles knappt 500 medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser till kropp och själ. Vi bygger, utvecklar och påverkar dagens och framtidens samhälle. Dina insatser har stor påverkan på gävlebornas vardag. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt, stimulerande och utvecklande arbete. Vi gör så att Gävle växer och ger gävleborna spännande upplevelser!
Kulturskolan är en enhet i avdelningen Kultur inom Livsmiljö Gävle. Kulturskolan är en unik mötesplats för musik och teater, bild och media, cirkus och dans för barn och ungdomar upp till 20 år. Vi har åldersindelade grupper i bild, cirkus, dans, film, foto, körsång, teater, flera orkestrar och ensembler varje vecka, samt El Sistema. Barn och ungdomar kan spela ett instrument på sin vanliga skola dagtid eller hos oss eftermiddag eller kväll. Tillsammans är vi ca 50 pedagoger och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet med över 3000 deltagaraktiviteter varje vecka och samverkar med kommunens grundskolor och ute i stadsdelarna.
Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida: http://www.gavle.se/kulturskolan

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som brinner för barn och ungas möjlighet att utveckla sina kreativa sidor. Nu söker vi en danspedagog till Kulturskolan Gävle. I uppdraget ingår dansundervisning på eftermiddagar och kvällar för barn och unga 4-20 år. Kurserna är Danslek, Balett, Dansmix, Jazz- och Modern dans i åldersindelade grupper m.m. Vi har även en dansgrupp för barn med särskilda behov. I arbetet ingår även utåtriktad verksamhet i samverkan med Kulturskolans övriga delar.

Sista ansökningsdag: 
25 jun, 2019
Kvalifikationer: 
Kvalifikationer Vi vill att du har högskoleutbildning eller motsvarande från dans- eller cirkushögskola, samt erfarenhet av att arbeta med i första hand dans som konstnärlig uttrycksform för barn och unga. Kunskaper och erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov är meriterande. Vi lägger särskild vikt vid god pedagogisk förmåga och ser gärna att du har erfarenhet av att leda projekt. Vi söker dig som: -har bred kompetens/kunskap inom flera olika dansstilar och genrer, du får gärna ha kunskaper inom streetdance/hip hop -har god samarbetsförmåga och kan skapa kontakter och underhåller relationer -kännetecknas av empati, kreativitet och god förmåga att organisera lärsituationer -är öppen och har ansvarskänsla, är strukturerad, pålitlig samt har god framförhållning B-körkort är meriterande men inte ett krav.

Om anställningen

Arbetsort: 
Kulturskolan Gävle
Omfattning: 
Deltid 80%
Anställningsform: 
Ett vikariat under läsåret 2019-2020, med eventuell möjlighet till förlängning.
Tillträde: 
1 sep, 2019

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Gävle Kommun
Kontaktperson: 
Kulturskolechef Joakim Lindblad
Telefon: 
070-0848985