El Sistemapedagog/musik på 50% till Eskilstuna musikskola

Vill du vara med i en verksamhet med utvecklingsfokus? Har du ett stort musikintresse och erfarenhet från en pedagogisk verksamhet? Sök till oss!

Vi söker nu en kollega på 50 % för undervisning till El Sistema under vårterminen med möjlighet till förlängning. Här undervisar vi i grupp och du kommer att arbeta på Fröslundaskolan, lägre åldrar. Du ingår i arbetslaget El Sistema som arbetar och planerar tillsammans. Undervisning sker i första hand måndagar, tisdagar och onsdagar.

Du kommer att få leda ensembler och hålla i konserter av olika slag. De digitala verktyg som vi arbetar med är exempelvis Youtube eller Play along.

Undervisningen är både på dagtid och på kvällar. I tjänsten ingår administrativa arbetsuppgifter och dokumentation av eleverna och du arbetar även ämnesövergripande med andra kollegor. Just nu är vi cirka 49 pedagoger hos och utöver ditt interna kontaktnät kommer du också möta föräldrar.

 

Sista ansökningsdag: 
5 dec, 2017
Kvalifikationer: 
Det är positivt om du som söker är utbildad musiklärare eller instrumentalpedagog men det är inget krav. Vi ser att du har tidigare erfarenhet från pedagogisk verksamhet, gruppundervisning samt att leda en grupp. Har du även tidigare erfarenhet av utåtriktad verksamhet eller konsert tillexempel att spela, arrangera eller ackompanjera är det meriterande. För tjänsten är B-körkort ett krav eftersom du behöver kunna åka runt till andra skolor i Eskilstuna. Du som söker ska också ha mycket goda kunskaper i svenska. Har du även erfarenhet av att hantera digitala verktyg och dokumentation ser vi det som starkt meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att samarbeta med både kollegor och elever. Du tycker om att träffa nya människor och har lätt för att knyta nya kontakter. Eftersom du har en central del i elevers kreativitet, är det viktigt att du är pedagogisk och har lätt för att möta personer på ett förtroendefullt sätt. Som pedagog hos oss måste du tycka om att arbeta i grupp och vilja vara med att utveckla verksamheten.

Om anställningen

Arbetsort: 
Eskilstuna
Omfattning: 
50%
Anställningsform: 
Tidsbegränsad till 20180620 Möjlighet till förlängning finns
Tillträde: 
20 nov, 2017

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Eskilstuna Kommun
Kontaktperson: 
Marika Kröller, Rekryteringskonsult
Telefon: 
016- 710 98 71