Fiolpedagog till Kungsbacka kulturskola

Om Kungsbacka kulturskola
Kulturskolan i Kungsbacka är en frivillig och avgiftsbelagd verksamhet, öppen för alla barn och ungdomar mellan 6-20 år i Kungsbacka kommun. Vi erbjuder barn och ungdomar att uppleva konstnärligt skapande i form av musik, dans, konst, teater eller film. I verksamheten finns för närvarande cirka 2 000 deltagande elever och 50 medarbetare

Vår vision är att "Kulturskolan lockar och erbjuder plats för alla barn och unga. I en mångfald av uttryckssätt genomsyras allt vi gör av nyfikenhet, lust och lärande."

Målet för Kulturskolans verksamhet är att ge möjlighet för ungdomar till personlig utveckling genom eget skapande, och att främja ett rikt kulturliv. Läs mer om vår skola på vår webbplats

Rollen som fiolpedagog hos oss
I tjänsten ingår undervisning i fiol, ensemble och orkester. Lektionerna sker främst i form av gruppundervisning. Samarbetsprojekt med andra ämnen på kulturskolan genomförs varje år. Du ingår i ett arbetslag och förväntas att medverka i planering av verksamheten, till exempel gemensamma projekt och konserter.

Din profil
Vi söker dig som är fiolpedagog med lärarexamen. Du har stor musikalisk bredd inom olika genrer. Det är meriterande om du har genomgått utbildningar i Suzukimetodik. Du har lätt för att samarbeta och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är strukturerad och har förmåga att organisera ditt arbete effektivt.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 20 procent. Tjänsten kan komma att utökas från och med 2016. Tillträde i augusti 2015.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 17 juni 2015.

Om Kungsbacka kommun
I Kungsbacka växer framtiden. Kommunen har 78 000 invånare och är en av de mest expansiva i Sverige. Här är nära till naturen och havet – och bara 20 minuter till Göteborg. Vi som jobbar på Kungsbacka kommun ser till att invånarna får god service med hög kvalitet. Det gör vi genom att låta kunnande, öppenhet och självständighet genomsyra allt vi gör. Ett gott bemötande skapar trygghet för invånarna. Vi arbetar aktivt med vår gemensamma värdegrund, Bitt, vilket står för bemötande, inflytande, tillgänglighet och trygghet. Läs gärna mer om oss och vårt arbete på www.kungsbacka.se.

Mer information lämnas av:
Verksamhetschef Per Graneld Telefon: 0705-67 18 42

Jan Petersson, Lärarförbundet Telefon: 0700 81 52 44

Sista ansökningsdag: 
17 jun, 2015

Om anställningen

Arbetsort: 
Kungsbacka
Omfattning: 
Deltid, 20 procent
Anställningsform: 
Tillsvidare
Tillträde: 
10 aug, 2015