Flöjtpedagog

Du kommer att ingå i kulturskolans lärarstab där du kommer att ansvara för undervisningen i flöjt. Andra instrument som t.ex. piano är en merit. Vid rätt kompetens kan tjänsten utökas med undervisning i grundskolans musikundervisning.

Du kommer att driva egen undervisning och tillsammans med de andra lärarna kommer du att vara delaktig i vår ensembleundervisning och de projekt som vi genomför.

Sista ansökningsdag: 
17 maj, 2020
Kvalifikationer: 
Du har en pedagogisk examen från Musikhögskola eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har lärarlegitimation. Du har erfarenhet av undervisning såväl enskilt som i grupp samt har bred repertoarkännedom med erfarenhet av att leda ensembler. Du har också goda kunskaper inom pedagogiskt arbete inom ämnesområdet flöjt och även användandet av digitala verktyg ämnade för verksamheten För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha god förmåga att samarbeta, vara lyhörd och ha lätt för att sätta dig in i andra människors perspektiv. Du behöver vara trygg i dig själv, stabil och ha god självinsikt. Det är viktigt i rollen att du har en väl utvecklad pedagogisk förmåga. Du har god förståelse för hur barn och ungdomar tar till sig kunskap och om olika förutsättningar för lärande. Det är också viktigt att du är flexibel och lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter i verksamheten. För den här tjänsten så behöver du ha B-körkortsbehörighet.

Ansökan

Ansök via: 
Webbadress

Om anställningen

Arbetsort: 
Västervik
Omfattning: 
85%
Anställningsform: 
Tillsvidare
Tillträde: 
12 aug, 2020

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Västerviks kommun
Kontaktperson: 
Peter Andersson
Telefon: 
0490-255671