KÖRPEDAGOG-ÄNGELHOLMS KULTURSKOLA-40-50%

Vi erbjuder en spännande tjänst där du får fortsätta arbetet med att leda och utveckla kulturskolans barnkörer, idag 4-5 stycken, i åldersspannet 5-12 år.
Du ackompanjerar oftast din kör själv på piano eller gitarr.
Tillsammans med övriga sångpedagoger ingår du i ämnesgruppen sång, kör och musikal. Du tillhör även arbetslag vars fokus är de yngre barnen i ämnena musiklek, musikverkstad, och lergöksorkester. I tjänsten ingår planering och genomförande av konserter, musikaler m.m. Lägerdagar och viss helgtjänstgöring kan förekomma.

Länk till annons i offentliga jobb.

Sista ansökningsdag: 
22 maj, 2020
Kvalifikationer: 
Utbildning från Musikhögskola som rytmikpedagog, sångpedagog. Metodik och erfarenhet om åldrarna 5-12 år. Meriterande: Du är en person med stort engagemang som sätter elevernas utveckling och intresse i centrum. Du är självgående, drivande och tar ansvar för din uppgift samt fungerar bra i grupp. Du är relationsskapande, underhåller relationer och har god empatisk förmåga. Vi försöker hela tiden att utveckla kulturskolan med nya ämnen och kurser och ser därför det som meriterande om du har erfarenheter från olika konstformer och genrer. Du har intresse och erfarenhet av pedagogiskt utvecklingsarbete inom kulturskola. Erfarenhet krävs.

Om anställningen

Arbetsort: 
Ängelholms Kulturskola
Omfattning: 
40-50%
Anställningsform: 
Tillsvidare
Tillträde: 
6 aug, 2020

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Ängelholms Kommun
Kontaktperson: 
Per Tholin, enhetschef
Telefon: 
0431-468837