Kulturskolerektor i Sigtuna

Vår skola består av många spännande och utmanande delar som ständigt blir fler. Vill du vara med att forma nya verksamheter och skapa samarbeten är du någon som passar hos oss. Brukar du se möjligheter i det du möter ? Möten har vi gott om ! Om du kommer till oss får du vara med att både bevara och utmana inom musik, dans, nycirkus och teater. Dessutom får du en positiv och sprakande personalgrupp vid din sida.

Kulturskolan har ämneskurser i instrumentalspel, sång, dans och teater. På skolan finns också nycirkus och FMT. Skolan har ca 1300 ämneselever. Dessutom samarbetar vi med andra skolformer inom kommunen och inom ramen för det samarbetet möter vi ca 3000 elever per vecka. Skolan har ca 35 lärare och en administratör.

Sigtuna Kulturskola står inför flera stora spännande utmaningar. Skolan är sedan något år inrymd i helt nya lokaler, vilket har varit en stor utmaning, men också fantastisk möjlighet för verksamheten. Dessutom har verksamheten utökats med bild och form, digitalt bild-, foto-, film och musikskapande samt all världens musik och dans. Närheten till det nya biblioteket och konsthallen erbjuder möjlighet till samverkan av olika slag.

Som kulturskolechef i Sigtuna kommun är du även en drivande kraft i skolutvecklingen samtidigt som du verkar för en god arbetsmiljö. Du organiserar din verksamhet för ett aktivt pedagogiskt ledarskap. Självklart har du budget och måldokument i fokus.

Sista ansökningsdag: 
25 nov, 2016
Kvalifikationer: 
Vi vill ha dig som är målinriktad och tydlig i ledarrollen och dessutom är en bra personalutvecklare. Vi behöver en god organisatör och kommunikatör som även är djupt förtrogen med estetiska lärprocesser. Du är högskoleutbildad med pedagogisk inriktning. Du har dokumenterad ledarerfarenhet, gärna från politiskt styrd organisation.

Om anställningen

Arbetsort: 
Märsta
Omfattning: 
Heltid
Anställningsform: 
Tillsvidare
Tillträde: 
1 jan, 2016

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Sigtuna kommun
Kontaktperson: 
Johan Adler
Telefon: 
08- 59126131