Lärare i musik/rytmik till Kulturskolan Smedjan i Tidaholm

~~Kulturskolan Smedjan i Tidaholm bedriver en bred och positiv verksamhet med musik, dans, drama och cirkus som ämnen. Kulturskolans målsättning att skapa möten i en kreativ anda. Vi vill genom ett konstnärligt arbete stimulera barn och ungdomar till att känna glädje inför kulturella uttryck, få redskap för eget skapande och utveckla sitt kulturintresse. På Kulturskolan möter de cirka 400 eleverna engagerade och kunniga lärare som alltid sätter den enskilda elevens utveckling i centrum och som ger eleven möjlighet att lyckas utifrån sina egna förutsättningar.

Vi söker nu en lärare i musik/rytmik med inriktning mot yngre barn. Tjänsten är på heltid och löper i ett första skede över hela 2017 med chans till förlängning därefter. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att driva musik/rytmikundervisningen inom kommunens barnomsorg tillsammans med personalen där. Du kommer således att ha en nyckelroll i arbetet med att nå ut till alla barn med Kulturskolans verksamhet. Beroende på kompetens kan även andra arbetsuppgifter inom Kulturskolans område komma att ingå. Du kommer vid Kulturskolan Smedjan att ingå i ett glatt arbetslag med erfarna pedagoger.

Vi ser det som meriterade om du som söker har en högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Även tidigare erfarenhet från kulturskoleverksamhet är meriterade.

Sista ansökningsdag är den 2016-12-16.

 

Sista ansökningsdag: 
16 dec, 2016

Om anställningen

Tillträde: 
9 jan, 2017

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Tidaholms Kommun
Kontaktperson: 
Lars Paulsson
Telefon: 
0502-606144