Lärare i piano/keyboard till Kulturskolan i Mjölby kommun

Vi söker dig som vill bli en del av vårt härliga gäng!
Kulturskolan i Mjölby Kommun har orkesterprofil med blåsorkestrar, stråkorkestrar, storband m.m., samt  en mängd andra ensembler. Vi har en omfattande konsertverksamhet och jobbar mycket i såväl större som mindre lärarlag. Utöver musikämnen har vi "Bild och Form" samt "Drill och Dans". Verksamheten riktar sig till barn och ungdomar mellan 7 och 20 år. Vi har också undervisning i kommunens förskoleklasser.
Vi undervisar i huvudsak eftermiddagar och kvällar. Helgarbete förekommer.

I tjänsten ingår huvudsakligen undervisning i huvudämnet. Ensembleundervisning och undervisning i barngrupp ingår. Beroende på sökandens kompetens kan även biämnen komma ifråga för undervisning.

Sista ansökningsdag: 
8 maj, 2018
Kvalifikationer: 
-Du har lärarexamen från högskola eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. -Du har grundliga kunskaper och färdigheter i ditt huvudämne. -Du trivs med att undervisa barn och ungdomar och kan anpassa dig efter varje individ. -Du får elever att växa genom att stötta dem och vara en inspirationskälla för dem. -Du har god samarbetsförmåga men kan även arbeta självständigt och ta ansvar för uppgifter. -Du är kreativ och utvecklingsbenägen. -Biämnen kan vara meriterande.

Om anställningen

Arbetsort: 
Mjölby kommun
Omfattning: 
60%
Anställningsform: 
Visstidsanställning till 2019-06-20 med eventuell förlängning
Tillträde: 
13 aug, 2018

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Mjölby kommun
Kontaktperson: 
Enhetschef Tina Herrgårdh
Telefon: 
0142-857 30, 0730-602 842