Musiklärare - gitarr, bas, ensemble och klassundervisning

Borgholms kommun - Norra delen av Öland - Solens och Vindarnas ö.  Den unika naturen och kulturen präglas av ett öppet jordbrukslandskap med långa sandstränder och strandängar i kombination med öländsk alvarsmark. Detta lockar mer än två miljoner besökare varje år. Vår kommun karaktäriseras även av många småföretagare. Borgholms stad, med kunglig närvaro, erbjuder ett stort utbud av helårsöppna butiker. Vi har ett starkt föreningsliv som ger många möjligheter till upplevelser.

Utbildningsförvaltningen söker nu en medarbetare för kombinerad tjänst med undervisning i både kulturskola och klassundervisning i Köping skola.

Kulturskolan i Borgholms kommun bedriver instrumentalundervisning samt undervisning i sång på samtliga skolor i kommunen. Dessutom erbjuder Kulturskolan skolundervisning i drama, skapande verksamhet och musikdata.
Köpings skola ligger naturskönt ett par hundra meter från Köpingsviksbukten. Vår enhet består av grundsärskola, förskoleklass, grundskola år 1-5 och skolbarnomsorg. Att vi har förmånen att inrymma flera olika verksamheter är en bra grund för ökad förståelse eleverna emellan. Det kräver också att vi som arbetar med verksamheten är lyhörda och öppna för de olika tankar och frågeställningar som kan uppkomma.

För mer information:                 http://www.borgholm.se/barn-utbildning/

Arbetsuppgifter:            

Omfattningen på tjänsten är 55%. Arbetet innebär till 40% instrumentalundervisning i gitarr, elbas och ensemble. Undervisning sker både dag- och kvällstid i Borgholm, men också på andra orter i kommunen. 15% av tjänsten är klassundervisning i musik för årskurs 3-5 i Köpings skola.

Upplysningar lämnas av:

Oscar Roslund Kulturskolechef       Telefon: Nås via Servicecenter 0485-88000       E-post:       oscar.roslund@ utb.borgholm.se

Facklig(a) företrädare Madeleine Karström Lärarnas Riksförbund       Telefon: Nås via Servicecenter 0485-88000       E-post:       madeleine.karstrom@ utb.borgholm.se
Fredrik Alvarmo Lärarförbundet       Telefon: Nås via Servicecenter 0485-88000       E-post:       fredrik.alvarmo@ utb.borgholm.se

Sista ansökningsdag: 
10 aug, 2015
Kvalifikationer: 
Vi söker dig med pedagogisk utbildningsbakgrund. Du som söker är gärna högskoleutbildad i musik, eller har gedigen erfarenhet av musikundervisning i gitarr, elbas och ensemble. Biinstrument är meriterande. Du är en god pedagog och är flexibel vad gäller metodik och undervisningsmetoder. Du kan samarbeta med andra lärare och verksamheter. Då vår främsta målgrupp är elever i skolåldern, förutsätter det att du är en person som har lätt att skapa goda relationer med barn och unga.

Om anställningen

Arbetsort: 
Borgholms kommun
Omfattning: 
55%
Anställningsform: 
Tillsvidare
Tillträde: 
17 aug, 2015
Lön: 
Månadslön

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Borgholms kommun