Musiklärare - saxofon

Du ska i första hand undervisa i saxofon och det är ett plus om du har goda kunskaper även på klarinett. Vi ser gärna att du är så bred som möjligt när det gäller olika musikstilar. Det är viktigt att du har god notläsningskunskap, men också ger eleverna möjlighet till gehörsspel och improvisation. Som pedagog undervisar du både enskilt och i grupp. Du har också ansvar för att våra elever blir delaktiga i skolans orkestrar.
Undervisning kan även förekomma i annat ämne utifrån din kompetens och därtill samarbete med grundskolans åk 2 i estetiskt lärande. Du kommer att undervisa både i Kulturskolans egna lokaler och på kommunens övriga lokaler ute i olika skolområden. Det kan också bli aktuellt med att anordna workshop eller kortkurser under lov och helger.

Sista ansökningsdag: 
7 jul, 2016
Kvalifikationer: 
Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning, med inriktning mot saxofon och gärna också klarinett. Du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar och att anordna workshop och kortkurser. Du har goda datorkunskaper. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga och har förmåga att entusias-mera och inspirera och ge elever möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Det är viktigt att du tar ansvar och är initiativrik och har ett utåtriktat arbetssätt med en hög servicegrad. Vid anställning krävs uppvisande av utdrag från belastningsregistret. Körkort och tillgång till egen bil.

Ansökan

Ansök via: 
Webbadress

Om anställningen

Arbetsort: 
Kalmar
Omfattning: 
80 % om du har enbart saxofon. Även andra träblås eller piano upp till 100 %
Anställningsform: 
Ferietjänst
Tillträde: 
15 aug, 2016

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Kalmar kommun
Kontaktperson: 
Doris Aronsson
Telefon: 
0480-450693