Musiklärare till musikskolan och grundskolans år 7-9 Skara

Beskrivning
Vår musikskola har en lång tradition inom musik/kulturlivet i Västra Skaraborg. Verksamheten vid Musikskolan är öppen för alla barn och ungdomar i kommunen. Ca 600 elever deltar på olika sätt i musikskolans verksamhet. Vi är ett härligt gäng som arbetar i det alldeles nyinvigda ungdomshuset Stureplan. Tjänsten är fördelad att även undervisa i musik i grundskolans år 7-9.

Vill Du arbeta hos oss tror vi att du är en eldsjäl som älskar att arbeta med barn och ungdomar och leda/delta i projekt.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är fördelad mellan musiklärare på musikskolan i ämnena Fiol och Altfiol på 50% och musiklärare i grundskolans är 7-9 på 50%.

Undervisningen på Musikskolan består av såväl enskild undervisning som gruppundervisning, samt deltagande och ledning av ensemble/orkester.

Villkor

Tillsvidareanställning från höstterminen 2015. Eventuellt kan tjänsten delas beroende på kompetens. Körkort och tillgång till bil.

Sista ansökningsdag: 
24 maj, 2015
Kvalifikationer: 
Examen från musikhögskola/högskola eller annan utbildning som prövas likvärdigt. För musiklärartjänsten i år 7-9 krävs lärarlegitimation.

Ansökan

Om anställningen

Arbetsort: 
Skara
Tillträde: 
17 aug, 2015

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Skara Kommun