Pianolärare

Vi är ett härligt gäng på 30 musiklärare, där du kommer att jobba i lag tillsammans med både ämneskollegor och andra. Musikskolan har ett nära samarbete med grundskolan genom kompanjonlärarskap i årskurs 2 och olika musikprojekt. Det finns möjlighet att även undervisa på Estetiska programmet med musikinriktning på Gislaveds gymnasium. Vi har en omfattande ensemble- och konsertverksamhet med tillgång till välutrustade undervisningslokaler, musikstudio, orkestersalar och konsertsalar. Om du är intresserad finns möjlighet att vara med i någon av kommunens många olika orkestrar, ensembler, körer och organisationer. Vi samarbetar exempelvis med Gislaveds Symfoniorkester, Gislaveds Storband, Gislaved Westbo Musikkår, Gislaveds Kammarkör.

Grunden till det rika musiklivet i Gislaveds kommun läggs i vår väl utbyggda kommunala skola. Musikskolan har 850 elever i olika åldrar och ger alla barn i årskurs 3 möjlighet att sjunga eller spela ett instrument. En viktig målsättning flör Musikskolan är också att slussa de extra ambitiösa vidare till kommunens olika orkestrar och körer.

 

 

Sista ansökningsdag: 
13 nov, 2016
Kvalifikationer: 
Musikhögskola eller likvärdig utbildning. Biinstrument och/eller annan erfarenhet av musikundervisning är en merit men inget krav. Erfarenhet krävs.

Om anställningen

Arbetsort: 
Gislaveds kommun
Omfattning: 
Heltid
Anställningsform: 
Tillsvidare
Tillträde: 
9 jan, 2017
Lön: 
Individuell lönesättning tillämpas.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Gislaveds kommun
Kontaktperson: 
Veronika Lorentzson
Telefon: 
0371-812 93