Sång- och pianopedagog till Kulturskolan Gävle

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Livsmiljö Gävles knappt 500 medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser till kropp och själ. Vi bygger, utvecklar och påverkar dagens och framtidens samhälle. Dina insatser har stor påverkan på gävlebornas vardag. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt, stimulerande och utvecklande arbete. Vi gör så att Gävle växer och ger gävleborna spännande upplevelser!

Kulturskolan är en enhet i avdelningen Kultur inom Livsmiljö Gävle. Kulturskolan är en unik mötesplats för musik och teater, bild och media, cirkus och dans för barn och ungdomar upp till 20 år. Vi har åldersindelade grupper i bild, cirkus, dans, film, foto, körsång, teater, flera orkestrar och ensembler varje vecka, samt El Sistema. Barn och ungdomar kan spela ett instrument på sin vanliga skola dagtid eller hos oss eftermiddag eller kväll. Tillsammans är vi ca 50 pedagoger och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet med över 3000 deltagaraktiviteter varje vecka och samverkar med kommunens grundskolor och ute i stadsdelarna.
Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida: http://www.gavle.se/kulturskolan

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som brinner för barn och ungas möjlighet att utveckla sina kreativa sidor. Nu söker vi en sång och pianopedagog till Kulturskolan Gävle. I uppdraget ingår sång, kör, piano och ensemble. Du kommer att ha verksamhet både i Kulturskolans egna lokaler och på kommunens skolor. Vi i sång- och pianoarbetslaget på Kulturskolan Gävle arbetar nära tillsammans kring våra elever, körer och ensembler. Du bör därför ha lätt för att samarbeta. Givetvis finns också utrymme att driva egna projekt. Uppdrag inom ram för El Sistema kan förekomma.

Sista ansökningsdag: 
21 jun, 2019
Kvalifikationer: 
För arbetsuppgifterna relevant högskoleutbildning, eller likvärdig kompetens och vilja att undervisa elever upp till de nivåer som krävs på t.ex. estetiska programmet på gymnasiet. Vi värderar både hög hantverksskicklighet samt hög pedagogisk kompetens. Du har bred genrebredd och erfarenhet av gruppundervisning. Andra instrumentkunskaper är välkomna. B-körkort är meriterande. Du har förmågan att bygga goda relationer till elever/barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är inspirerande och initiativtagande, strukturerad och självgående. Erfarenhet av pedagogiskt arbete i mångkulturella miljöer är meriterande

Om anställningen

Arbetsort: 
Kulturskolan Gävle
Omfattning: 
Deltid, 80%
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning
Tillträde: 
15 aug, 2019

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Gävle kommun
Kontaktperson: 
Kulturskolechef, Joakim Lindblad
Telefon: 
070-0848985