Sångpedagog med biinstrument

Kulturskolan i Gävle söker nu en sångpedagog. Som pedagog undervisar du i sånggrupp, solosång och kör. Vi ser gärna att du också undervisar i ett biinstrument, t ex piano, gitarr eller blås – men även andra instrument väl-komnas. Du kommer att undervisa både i Kulturskolans egna lokaler och på kommunens skolor.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till både dagtid och vissa kvällar enligt schema.

Sista ansökningsdag: 
29 nov, 2015
Kvalifikationer: 
Vi söker dig som har musiklärarexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har bred genrebredd och erfarenhet av gruppundervisning. Vi vill även att du: -Vill utveckla dig som pedagog -Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn och ungdomar, föräldrar och kollegor -Är öppen och engagerad och har förmågan att väcka elevernas engagemang och kreativitet -Har ett förhållningssätt som stämmer överens med Kulturskolans och kommunens värdegrund. B-körkort är meriterande men inte ett krav.

Om anställningen

Arbetsort: 
Gävle
Omfattning: 
Heltid
Anställningsform: 
Tills vidare
Tillträde: 
1 jan, 2016
Lön: 
Individuell lönesättning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Kultur & fritid, Gävle kommun
Kontaktperson: 
Joakim Lindblad, enhetschef Kulturskolan tel 070-084 89 85 eller Lars-Erik Berglund, ledningsstöd Kulturskolan, tel 026-17 95 83.