Sång/pianolärare sökes till Täby kulturskola

Är du sång/pianolärare med  intresse av  jobb hos Täby kulturskola? Vi har en annons ute just nu :

Sång- och pianopedagog, vikariat 60-80%

Täby Kulturskola är en kommunal fritidsverksamhet för barn och unga i åldern 7 till 20 år som är bosatta i Täby kommun. Varje vecka kommer mer än 1600 barn och ungdomar till Täby kulturskola för att ägna sig åt olika kulturaktiviteter. Täby Kulturskola har ca 28 medarbetare som undervisar i musik, teater och konst.

Täby Kulturskola ligger under Kultur och Fritids verksamhetsområde.
Vårt mål är att skapa positiva och kreativa möten mellan barn och vuxna. Vi är övertygade om att musik, teater och konst skapar sammanhållning och ger färdigheter som främjar den personliga utvecklingen. Vi erbjuder en kreativ arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling och eget inflytande.

Arbetsuppgifter

Som sång- och pianopedagog på Täby kulturskola undervisar du barn och ungdomar individuellt och i grupp. I tjänsten ingår undervisning i sång och nybörjarpiano. Du leder också ensembler och körer. Undervisningen kan ske både på dag- och kvällstid, 3-4 dagar i veckan enligt schema.

Du arbetar självständigt men också tillsammans med kollegor i planerandet av lektioner och aktiviteter. Eleverna kommer under din ledning att visa upp sina kunskaper i olika sammanhang. Helgarbete förekommer några gånger under läsåret. Dessutom kan visst arbete inom särskolan ingå.

 

 

Sista ansökningsdag: 
7 dec, 2018
Kvalifikationer: 
Vi söker en engagerad pedagog med bred kompetens både inom afroamerikansk och klassisk musik. Vi ser gärna att du har musikpedagogisk högskoleutbildning och erfarenhet av att jobba inom kulturskola eller studieförbund. Du har en positiv syn på eleverna och har ett elevfokuserat arbetssätt. Ansvarskänsla, flexibilitet och kundfokus är personliga egenskaper vi förutsätter att du har. Vi ser också gärna att du deltar i utvecklingen av hela Täby kulturskolas verksamhet.

Ansökan

Ansök via: 
E-post

Om anställningen

Arbetsort: 
Täby kommun
Omfattning: 
60-80%
Anställningsform: 
Vikariat hela vt 2019 med möjlighet till förlängning ht 2019
Tillträde: 
7 feb, 2019
Lön: 
Individuell lön enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Täby kulturskola, tf kulturskolechef, annsofie.ericson@taby.se SMS 0766439328
Kontaktperson: 
Annelie Sabel ordinarie sång/pianolärare
Telefon: 
070-966 75 44