Saxofonlärare till Kulturskolan i Mjölby

Mjölby är en trevlig småstad med utmärkta kommunikationer med bl.a. E4:an och pendeltåg. Vår slogan är "Världsvan och hemkär". Vår världsvana kommer av viljan att växa och vår nyfikenhet på framtiden och vad som händer i omvärlden. Hemkär står för stoltheten över den egna hembygden. Genom vårt geografiska läge drar vi nytta av den mindre ortens kvalitéer och närheten till storstadens utbud. Här erbjuds utvecklande mötesplatser och attraktiva boendemiljöer. Det mesta finns inom bekvämt avstånd. I Mjölby kommun är det enkelt att leva ett gott liv.

Kulturskolan har drygt 500 elever mellan 7 och 20 år. Vi är ett skönt, sammansvetsat gäng med 12 tillsvidareanställda och ett litet antal timlärare.Vi är även ute i alla kommunens förskoleklasser och har Musiklek på sexårs vilket gör att vi möter alla barn i kommunen. Vi genomför över 100 arrangemang om året och arbetar mycket tillsammans i små och större lärarlag. Undervisningen är i huvudsak förlagd till eftermiddagar och kvällar. Helgarbete förekommer.

Utöver musikämnen har vi "Bild och Form" och "Drill och Dans".

Läs mer på www.mjolby.se/kulturskolan

 

Sista ansökningsdag: 
29 apr, 2016
Kvalifikationer: 
-Du har lärarexamen från musikhögskola eller annan utbildning /erfarenhet som vi bedömer likvärdig. -Ditt huvudinstrument är saxofon och du har grundliga kunskaper och färdigheter i ämnet. -Du trivs med att undervisa barn och ungdomar och kan anpassa dig efter varje individ. -Du får elever att växa genom att stötta dem och vara en inspirationskälla för dem. -Du har god samarbetsförmåga men kan även arbeta självständigt och ta ansvar för uppgifter. -Du är kreativ och utvecklingsbenägen. -Biämnen kan vara meriterande. Utdrag ur belastningsregistret måste uppvisas innan anställningsavtal upprättas. Körkort är en tillgång.

Om anställningen

Arbetsort: 
Mjölby kommun
Omfattning: 
40-50%. Kan komma att utökas i samband med pensionsavgång.
Anställningsform: 
Tillsvidare, deltid
Tillträde: 
9 aug, 2016

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Kulturskolan, Mjölby kommun
Kontaktperson: 
Enhetschef Tina Herrgårdh
Telefon: 
0142-857 30, 0730-602 842