SMI söker en administrativ handläggare!

SMI söker en administrativ handläggare med särskilt intresse för komplex schemaläggning, statistiksamling och utbildningsadministration. Fullständig information om tjänsten och hur man söker finns på vår hemsida, www.smi.se.

Vi skulle behöva hjälp med att sprida detta till presumtiva kandidater för tjänsten. Oftast kan detta leda rätt genom att man sprider till vänner och bekantar som arbetar inom utbildningsadministration, som har en kännedom om andra kollegor och nära bekantar inom samma krets som är sugen på att byta jobb. Så även en indirekt vidarebefordran, till någon som inte själv är intresserad men kan känna någon som är det, kan vara av stort värde till oss.

Därför är jag tacksam om du vill sprida vidare, i förhoppningen att vi får den bästa kandidaten till tjänsten! Tack på förhand!

Bästa julhälsningar,
Ian Plaude
rektor SMI (rektor@smi.se)

Sista ansökningsdag: 
27 jan, 2017
Kvalifikationer: 
Erfarenhet av administrativt arbete inom utbildning är av särskild vikt. Erfarenhet av administrativt arbete inom musikutbildning och/eller konstnärlig verksamhet, är meriterande. Se vidare särskild information på www.smi.se, under Aktuellt eller Organisation - Lediga tjänster

Ansökan

Ansök via: 
E-post
E-post: 
Ansök via postadress: 
Ja

Om anställningen

Arbetsort: 
Flemingsberg, Huddinge kommun, Stockholms län
Omfattning: 
60-100% efter överenskommelse
Anställningsform: 
Tillsvidare med provanställning 6 månader
Tillträde: 
1 jun, 2017
Lön: 
Motsvarande Arbetsgivaralliansens befattningsskikt 025, avdelning Utbildning och Folkbildning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Stiftelsen Stockholms Musikpedagogiska Institut SMI
Kontaktperson: 
Ian Plaude, rektor
Telefon: 
08-611 38 65
E-post: