Teaterlärare till Täby kulturskola (vik)

Kommun: Täby | Yrke: Dramalärare / Dramapedagog

Publicerad:Igår, kl 10:57| Sök jobbet senast:10 mars 2019 | Anställningsform:Deltid, 6 månader eller längre | Lön:Fast månads- vecko- eller timlön | Antal platser:1| Annons-ID:8167229

Beskrivning av jobbet

Som teater- och dramalärare i Täby kommun ingår du i arbetslaget på Ung teater men även i det större sammanhanget med hela kollegiet Täby kulturskola där även musik och konst ingår. I Täby kulturskola arbetar vi med föreställning som mål. Som lärare hos oss har du utöver teaterundervisningen ansvar för uppgifter såsom kostym, dekor, ljud och ljus i din tjänst. Administration av egna grupper är också en stor del av arbetet. Vi ser gärna att du trivs att arbeta i grupp och är initiativrik och självgående. Du har erfarenhet av arbete med barn och unga 7-20 år. Har du dessutom arbetat med barn som har olika funktionsvariationer (NPE) är det extra meriterande. Vikariatet gäller under läsåret 2019-2020 under tiden en av våra lärare är föräldraledig. Omfattning (deltid till heltid) kan diskuteras. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! För frågor om tjänsten kontakta Ann-Sofie Ericson, vikarierande kulturskolechef, på annsofie.ericson@taby.se.      

Sista ansökningsdag: 
10 mar, 2019
Kvalifikationer: 
Du har erfarenhet av arbete med barn och unga 7-20 år. Har du dessutom arbetat med barn som har olika funktionsvariationer (NPE) är det extra meriterande.

Ansökan

Ansök via: 
E-post

Om anställningen

Arbetsort: 
Täby
Omfattning: 
deltid-heltid
Anställningsform: 
vikariat
Tillträde: 
12 aug, 2019

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Täby kulturskola/Täby kommun
Kontaktperson: 
Ann-Sofie Ericson
Telefon: 
0766439328 (SMS)