Tvärflöjtspedagog och gitarr-och elgitarrpedagog till musikskolan i Eskilstuna

~Vi är en arbetsplats med hög trivsel och god sammanhållning. Nu välkomnar vi dig som har ett musikintresse och brinner för att lära ut! Låter det intressant? Då ska du söka till oss.

Undervisningen bedrivs i musikskolans regi och du kommer att arbeta med undervisning enskilt och i grupp.
Ditt arbete hos oss kommer bland annat innebära att:

• Lära ut musik till barn från sju år som tvärflöjtspedagog och från nio år som gitarr- och elgitarrspedagog med upp till och med gymnasiet.
• Undervisa i Öppen musikskola med Drop-in verksamhet (gitarr- och elgitarrpedagog)
• Spela med i Eskilstuna symfoniorkester (tvärflöjtspedagog)
• Leda grupper, ensembler samt ha föräldrakontakt.
• Du har vissa administrativa uppgifter i dator som musikskolans verksamhetssystem StudyAlong och kommunens personalsystem PS-självservice. Du kommer även att göra schemaläggning och dokumentation av elever och deras lektioner dagligen.

Sista ansökningsdag: 
24 jul, 2019
Kvalifikationer: 
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och körkort är ett måste i tjänsten som innebär resor med bil. Det är starkt meriterande om du har akademisk examen eller motsvarande minst 160p/270hp som instrumentalpedagog eller en påbörjad eftergymnasial utbildning inom musik. Vi ser även det som starkt meriterande om du har erfarenhet av pedagogisk verksamhet för barn i åldrarna sju år och uppåt och kunskaper i modern undervisningslitteratur eller pedagogiska metoder. Har du erfarenhet av instrumentalundervisning i grupp, erfarenheter av att leda grupper/ensemble och konsertverksamhet är det också meriterande för tjänsterna. Du behöver kunna flytande svenska i tal och skrift för att kunna kommunicera med och undervisa eleverna. Det är även bra om du har grundläggande datakunskaper för att kunna utföra de administrativa uppgifterna som tjänsten innebär. Om du har flerspråkiga kunskaper är det positivt för tjänsterna. Dina personliga egenskaper är viktiga för rollen som instrumentalpedagog och för att passa in på denna arbetsplats. Du behöver vara en person som har lätt för att samarbeta med andra och tar eget ansvar för ditt arbete. Vi hoppas att du är en inlevelsefull person som har lätt för att förstå andra och lyssnar in elevernas behov och intresse. För att passa i den pedagogiska rollen ser vi att du är en självständig med en god ledarskapsförmåga, men även att du har stort elevfokus och är bra på att skapa förtroendegivande relationer med andra.

Om anställningen

Arbetsort: 
Eskilstuna
Omfattning: 
Omfattning: 75% tvärflöjtspedagogen, 75-95% gitarr- och elgitarrspedagogen
Anställningsform: 
Vikariat visstid (tvärflöjtspedagog till 20/6 2020) (gitarrpedagog till 20/12 2019)
Tillträde: 
12 aug, 2019

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Eskilstuna Kommun
Kontaktperson: 
Therese Gustavsson
Telefon: 
016 710 5019, 073 086 2552