Vikarierande pianopedagog på 50% till Eskilstuna Musikskola

Trivs du med att coacha elever och vill vara med i en verksamhet i framkant? Sök till oss!

Hos oss kommer du att undervisa pianoelever i grupp men också enskilt. Du kommer att få hålla i konserter av olika slag. Tillsammans undervisar vi i musikskolans egna lokaler på Stålforsskolan och på flertal skolor runt om i Eskilstuna. Undervisningen är både på dagtid och kvällar. Förutom mer administrativa arbetsuppgifter med schemaläggning eller dokumentation av elever, jobbar vi också med digitala verktyg som Youtube och Play along.

Du kommer att tillhöra pianolaget men arbetar även ämnesövergripande med andra kollegor. Just nu är vi cirka 49 pedagoger hos oss. I tjänsten kommer du även att möta föräldrar och anhöriga till eleverna.

Sista ansökningsdag: 
5 dec, 2017
Kvalifikationer: 
Vi ser gärna att du som söker är utbildad instrumentalpedagog i piano, men det är inget krav. Det är även intressant om du har tidigare erfarenhet av pedagogisk verksamhet eller av instrumentalundervisning i grupp. Har du tidigare erfarenhet av utåtriktad verksamhet eller konsert tillexempel att spela, arrangera eller ackompanjera är det positivt. Vi ser gärna att du är uppdaterad med undervisningslitteratur och ny teknik. För tjänsten är B-körkort ett krav eftersom du behöver kunna åka runt till andra skolor i Eskilstuna området. Du som söker ska även ha mycket goda kunskaper i svenska tal oh skrift.

Om anställningen

Arbetsort: 
Eskilstuna
Omfattning: 
Deltid 50%
Anställningsform: 
Tidsbestämd till: 180620 50%
Tillträde: 
8 jan, 2019

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Eskilstuna Kommun
Kontaktperson: 
Marika Kröller, Rekryteringskonsult
Telefon: 
016- 710 98 71