Stäng

Kulturskoledagarna 2022

Nu är kulturskoledagarna fullbokade, konferensen för alla som leder och utvecklar kulturskolor. Du kan fortfarande anmäla dig, så hamnar du på vår väntelista. 

I år träffas vi under två dagar med fokus på kulturskolans roll i framtiden inspirerat av de globala målen för Agenda 2030. Vi ser gärna en blandning av kulturskolechefer, politiker och andra ledare som tillsammans formar framtidens kulturskola. Genom att blanda globalt och lokalt är ambitionen med dessa dagar att alla som jobbar med ledning och utveckling i kulturskolan ska få både inspiration och konkreta metoder till det fortsatta arbetet hemma.

Kulturskoledagarna äger rum den 19-20:e maj och vi träffas på plats på Quality Hotel Globe i Stockholm. Konferensen har temat Kulturskola 2030 och kommer fyllas med inspiration, erfarenhetsutbyten och workshops.  Torsdagen den 19:onde kommer vi ha en galamiddag på Hamburger Börs som anordnas i samarbete med Svenska Musikfonden.

Tider: (med reservation för mindre ändringar)
 • Torsdag den 19:onde
  Start kl 9:30
  Årsmöte/workshop kl 15
  Slut ca 16:30 och sen galamiddag 
 • Fredag den 20:onde
  Start 9.00
  Slut ca 16:00

Konferensen är nu fullbokad men du kan fortfarande anmäla dig på kulturskoledagarna.se, och hamnar då på vår väntelista. Deltagaravgift 3 738 kr.

För bidrag till innehåll, föreläsare eller allmänna frågor kontakta kulturskoledagarna@kulturskoleradet.se

Music hand drawn cartoon doodles illustration. Musical funny objects and elements poster design. Creative art background. Colorful vector banner