Stäng

Kulturskoledagarna 2021 – för alla som utvecklar och leder kulturskolor

Datum: 25 mar, 2021 till 26 mar, 2021
Plats: Digital konferens
Ort: Stockholm

2021 kommer Kulturskoledagarna att vara ett samarrangemang mellan Kulturskolerådet och Kulturskolecentrum. Konferensen kommer att vara digital även i år, med innehåll från oss båda arrangörer. Vi hoppas kunna arrangera fysiska träffar snart igen men arbetar nu för att sätta samman en spännande och givande digital konferens.

Kulturskolerådet är kommunernas intresseorganisation som arbetar på uppdrag av medlemmarna (kommunerna) och en styrelse. Vår viktigaste uppgift är att opinionsbilda för en starkare nationell politik för kulturskolorna men vi driver också olika utvecklingsprojekt, sprider metoder och information exempelvis genom tidningen Kulturskolan Magasin. Kulturskolecentrum är ett statligt och nationellt kunskapscentrum inom Kulturrådet som tar fram och sprider kunskap och lärande exempel, statistik och forskning, följer behovet av kompetensförsörjning samt ger bidrag. Vårt gemensamma mål är att ge bästa möjliga stöd till landets kulturskolor för att fler barn och unga ska få kulturundervisning av hög kvalitet.
– Det ska bli spännande att skapa en digital mötesplats där vi båda likvärdigt finns med för att förtydliga våra olika roller och vårt samarbete, säger Jenny Löfström Ellverson, Kulturskolecentrum.

Se film om Kulturskolecentrum (2 min)

Save the date! Kulturskoledagarna 2021

KULTURSKOLEDAGARNA 2020 kunde inte genomföras på grund av covid-19. Här kan du se allt digitalt innehåll från konferensen.

Kulturskoledagarna 2020 – digitalt material!

Kulturskoledagarna