Stäng

Kulturskoledagarna 22-23 mars 2023

22-23 mars intar vi tillsammans det nyöppnade Kulturkvarteret i Örebro, en spännande plats som rymmer kulturskola, bibliotek, konsthall, konserthus, scener, restauranger, danssalar, konsertsalar, blackboxar, ensemblerum, inspelningsstudio, bild- och keramiksalar, gymnasieskola, terrass och gott om mingelutrymmen. Under temat Ledarskap fördjupar vi oss i en mängd aspekter i att leda verksamhet i kulturskolan nu och framöver. 

Programmet innehåller inspirationsföreläsningar, seminarier, studiebesök, kontaktskapande aktiviteter, stipendieutdelning, god mat och festligheter. Kulturskoledagarna arrangeras i samverkan mellan Kulturskolerådet, Kulturkvarteret och Kulturskolesamverkan i Örebro Län.

Vi startar kl 09:30 onsdagen den 22 mars och avslutar kl 16:30 torsdagen den 23 mars. För alla som reser dagen innan kommer vi att ordna samkväm med möjlighet till både rundvandring och förtäring i Kulturkvarteret på tisdagskvällen. Såväl hotell som Örebro stadskärna finns alltihop inom gångavstånd. Håll utkik här på hemsidan och i nyhetsbrev för att se när anmälan öppnar.

Välkomna till Kulturkvarteret!